YOU'LL NEVER WALK ALONE

Richard Rodgers & Oscar Hammerstein II

Traumatherapie

Bessel van der Kolk is psychiater, auteur, onderzoeker en docent gevestigd in Boston, USA. Sinds de jaren zeventig richt zijn onderzoek zich op het gebied van posttraumatische stress. Hij is de auteur van de bestseller van de New York Times, The Body Keeps the Score.

“Hoe het ook zij,

er zijn geen concrete objectieve beschrijvingen van de vertrouwen opbouwende hulpbronnen tussen mensen onderling en zeker geen voorschriften”

Uit: ‘Tussen geven en nemen’ Ivan Boszormenyi Nagy – Barbara Krasner p.218

You never walk alone het kan de ‘wapenspreuk’ zijn op het schild van de Contextuele Vlaanderen. Richard Rogers en Oscar Hammerstein schreven dit bekende lied voor de musical ‘Carousel’.

Deze musical is gebaseerd op een Hongaarse toneelstuk van ‘Ferenc Molnar’ (1909). Zijn toneelstukken zijn getekend door psychologische diepgang. Hij is landgenoot van Ivan Boszormenyi Nagy. Het valt niet uit te sluiten dat ze elkaar kenden. Omwille van auteursrechten moeten we omzichtig omgaan met de publicatie van de muziek. Daarom is hier géén rechtstreekse link aanwezig. Toch bevelen we u aan om deze link hier te kopiëren en in uw browser te plakken. Een Vlaams duo ‘The Starlings’ zingt ‘You never walk alone’ op een heel authentieke manier.