Ontmoeting met Khaël Touag

Studiedag 25 juni

10:00 tot 13:00 u

Agenda

9u30: Onthaal

10:00 Opening

10:15 Ontmoeting met Khaël Touag

11:15 Pauze

11:30 Vers van de pers

12:00 De toekomst van Contextuele Actie

Kostprijs

Deelname aan dit evenement is € 25,00. (Inclusief koffie, thee, water)

Leden van Contextuele Actie nemen gratis deel. Je kan ter plaatse lid worden.

Korting voor leden van 10% bij aankoop van het boek.

Ontmoeting met Khaël Touag

Khaël Touag is regisseur van kortfilms en clips. Hij zette zijn doctoraat stop om zich volledig te kunnen wijden aan het filmen. In 2021 toonde hij zijn kortfilm ‘Au revoir au printemps’ op het filmfestival van Oostende. Deze film werd met lof overladen. Het is een ‘coming of age’ verhaal met weinig woorden. De contextueel werker zal er veel in herkennen.

Khaël Touag brengt zijn film mee en zal er ons over vertellen. Hij wordt geïnterviewd door Yvette Desmet.

De toekomst van Contextuele Actie

CAV werd opgericht net voor de coronapandemie toesloeg. Dat is een zware handicap gebleken. Nu we elkaar wel weer fysiek kunnen ontmoeten is het tijd om samen te zitten rond doel en missie van Contextuele Actie.

Vers van de pers

Als alles goed gaat zal het Handboek Contextuele Hulpverlening. – nog ruikend naar verse inkt – klaar zijn. De aanwezigen zullen de eersten zijn die het kunnen vastpakken en doorbladeren, lang voor de officiële voorstelling. We krijgen een korte voorstelling van het boek.

Locatie

 ‘De Traagheid’ Krommewalstraat 6, 8700 Tielt 

www.detraagheid.be

Schrijf je nu in

Contextuele Actie Vlaanderen is er voor iedereen die interesse heeft en werkt in het spoor van de Contextuele benadering zoals die werd ontwikkeld door Ivan Boszormenyi-Nagy en de mensen met wie hij samen werkte. Lid worden kost € 45,00 per jaar en kan hier.